University of Oregon Allan Price Science Commons

< Back to Portfolio

UO’s 28,900 SF subterranean science library will be completely remodeled while the space is occupied.

A small expansion is also included above ground. 50% of the current print collection will be reduced, which doubles the total seating capacity to 520 seats. Further scope includes space/seating for food service, commons area, individual & group study areas, tutoring and advising space, technology infused & flexible instructional rooms and a digital laboratory.

Location

Eugene, OR

Owner

University of Oregon

Architect

Opsis Architecture

Square Footage

40,000 SF

"It’s been a privilege to work with you on this project. When you get to work with Andersen, you definitely feel like part of the team!"


Mark Watson

Library Manager, UO Allan Price