Peterkort III Medical Office Building

< Back to Portfolio

Built with an adjacent parking garage, this 83,000 square foot MOB includes a gastroenterology and veterans medical clinic.

This 4-story MOB was specifically constructed to provide clinic and office space related to the adjacent St. Vincent Medical Center. The building is highlighted by a 3-story glass curtain-wall entry with a covered walkway between the MOB and its connected parking structure. Brick and architectural metal panels wrap the steel-framed structure. The building includes an energy efficient mechanical system and electronic lighting control system. After completing the MOB, tenant buildout was completed for West Hill Gastroenterology, a 28,322 SF, one floor space that includes six (6)surgery/procedure rooms, pre/post-operation areas, nurse stations and medical exam and offices. Another floor is home to the 22,000 SF Veterans Medical Clinic.

Location

Portland, OR

Owner

Peterkort Centre LLC

Architect

Ankrom Moisan Associated Architects

Square Footage

82,000 SF